„Gelukkig is er in elke nieuwe situatie ook weer een nieuwe kans om verder te groeien.“

Toen ik 22 jaar oud was ben ik begonnen bij Royal Sens. Ik ben destijds begonnen als inpakker op de nabewerking. Vanaf het begin heb ik het enorm naar mijn zin gehad daar, maar ik was ook erg benieuwd naar het werk op andere afdelingen. Voor mij was eigenlijk meteen duidelijk dat ik mij wilde ontwikkelen binnen dit bedrijf.

Na één jaar gewerkt te hebben op de nabewerking werd mij gevraagd of ik interesse had om te werken bij de rotatiepers. Ik zag hier een enorme uitdaging voor mij liggen en heb mij over laten plaatsen. Nadat ik een jaar als assistent-rotatiedrukker heb gewerkt is er mij vanuit het bedrijf een opleiding van twee jaar aangeboden om verder door te groeien. Omdat ik enthousiast elke kans wil aangrijpen om mezelf verder te kunnen ontwikkelen ben heb ik deze van harte aangenomen.

Verder groeien

Mijn diploma heb ik vervolgens met succes behaald, en vanaf dat moment ben ik een gekwalificeerd zelfstandig drukker voor Royal Sens. In de drie jaar daarna heb ik met het opbouwen van ervaring mijn expertise enorm veel verder uit kunnen breiden in dit vak.

Gelukkig is er in elke nieuwe situatie ook weer een nieuwe kans om verder te groeien. Een aantal maanden geleden is mij gevraagd om voorman te worden in de drukkerij.

Voorman

Nu ben ik met 27 jaar de jongste voorman van Royal Sens. Het is een functie die ik met veel energie en plezier uitvoer en waar ik weer een compleet nieuwe uitdaging in zie. Ik haal er dan tot dusver ook erg veel voldoening uit, elke dag opnieuw.

Als voorman werk ik vanuit de visie van Royal Sens voor een sterke productie en hoge kwaliteit van ons geleverde werk. Ik sta voor een goede productie en probeer een sfeer van samenwerking te scheppen om daar met elkaar voor te kunnen zorgen. In zo’n sfeer komen de kwaliteiten van iedereen het best tot uitdrukking. En als dat lukt, dan vind ik mijn werk op zijn mooist!

Emre Stubi

„Collega’s spreken me makkelijk aan.“

„Het is leuk, gevarieerd werk, elke dag is anders.“

„Vroeger werkte ik als douanier in Syrië, nu is dit een uitdaging!“