„Blij dat ik hier zo snel heb kunnen doorgroeien.“

Julia Merkestein (23) is enthousiast over de ontwikkelkansen bij Royal Sens

Ik ben hier begonnen in juli 2020. Eigenlijk was ik op zoek naar een vakantiebaantje nadat ik mijn opleiding aan het Grafisch Lyceum had afgerond. Na een eerste gesprek via Teams (vanwege corona) werd ik uitgenodigd om langs te komen, en vervolgens kon ik direct aan de slag op de afdeling Nabewerking. Na een maand of vijf vooral inpakwerk te hebben gedaan, heb ik mijn heftruckcertificaat behaald. Daarmee kon ik mijn werkzaamheden verbreden. 

Steeds meer regelen

In november 2021 heb ik de overstap gemaakt naar de afdeling Logistiek. Dat was weer een nieuwe wereld voor mij, waar ik veel heb moeten leren. Gelukkig ben ik daarin goed begeleid door de collega’s. Ik heb al vrij snel mijn reachtruckcertificaat behaald en ben steeds meer zaken gaan regelen op de afdeling. Dat ging me kennelijk goed af, en zo ben ik in november 2022 benoemd tot vervangend voorvrouw. 

Voorvrouw

Ik heb ontdekt dat zo’n leidinggevende functie me wel ligt, daarom ga ik in oktober 2023 beginnen met de opleiding Middle Management A. Om me daarop voor te bereiden, heb ik nu de kans gekregen om de komende tijd echt als voorvrouw van de afdeling te fungeren, dus niet alleen in die vervangende rol. Best bijzonder dat ze me die ruimte hebben gegeven. 

Nog meer ontwikkeling

Ik voel me hier langzamerhand echt thuis. We zijn op de afdeling met tien à elf mensen en we vormen een hecht team. Er zijn iedere dag contacten met de andere afdelingen, dat maakt het extra afwisselend. Ik ben ook heel blij dat ik nu al zo ver heb kunnen doorgroeien, dat had ik zelf niet zo snel verwacht. Ik wil graag blijven groeien. Als de opleiding in oktober me bevalt, ga ik straks misschien ook nog wel voor Middle Management B. Voorlopig kan ik me hier nog wel even blijven ontwikkelen! 

Julia Merkestein

„Het is leuk, gevarieerd werk, elke dag is anders.“

„Collega’s spreken me makkelijk aan.“

„Vroeger werkte ik als douanier in Syrië, nu is dit een uitdaging!“