Papieren etiketten

Onze papieren etiketten zijn te vinden op allerlei artikelen, zoals babyvoeding en infuusvloeistoffen, maar ook bier, frisdranken, groenten en schoonmaakmiddelen.

Bekijk onze sterke punten

Meerwaarde voor uw etiket

Wij kunnen uw papieren etiket iets extra’s geven. Om een voorbeeld te noemen: voor promotionele doeleinden kunnen we ook de achterzijde van het etiket bedrukken en voorzien van een uniek nummer.

Can2Label: slim alternatief

Can2Label is een slim alternatief voor bedrukte blikverpakkingen. Het zorgt ervoor dat producenten sneller kunnen wisselen van ontwerp en hun (wissel- en logistieke) kosten sterk kunnen reduceren. Verschillende klanten van Royal Sens zijn met succes overgestapt op Can2Label, voor bijvoorbeeld babyvoeding en vleesproducten in blik.

Constante kwaliteit, lage productiekosten

Onze papieren etiketten staan voor optimale reproductie in constante kwaliteit, tegen de laagst mogelijke productiekosten. Bovendien bent u verzekerd van een probleemloze verwerking.

Zorgvuldig gesorteerd

Met ons geavanceerde interne track & trace-systeem waarborgen we dat alle etiketten die u van ons ontvangt zorgvuldig gesorteerd en verpakt zijn.

Meer weten?

Benieuwd wat wij voor u en uw product kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met onze salesafdeling.

Neem contact met ons op

Perfect verwerkbaar

Een team van specialisten zorgt ervoor dat u de materialen die wij toepassen (papier, kunststof, inkten en lakken) probleemloos kunt verwerken.

Lees meer over Royal Sens