Kunststof etiketten

De kunststof etiketten van Royal Sens worden met name gebruikt voor frisdranken (wrap-around), maar ook voor conserven in blik (Can2Label) en babyvoeding. Wij leveren de kunststof etiketten bijvoorbeeld gebandeerd per 1.000 of op rol.

Bekijk onze sterke punten

Can2Label: slim alternatief

Can2Label is een slim alternatief voor gedrukte blikverpakkingen. Het zorgt ervoor dat producenten sneller kunnen wisselen van ontwerp en hun (wissel- en logistieke) kosten sterk kunnen reduceren. Verschillende klanten van Royal Sens zijn met succes overgestapt op Can2Label, voor bijvoorbeeld babyvoeding en vleesproducten in blik.

Geef uw etiket extra power

Royal Sens kan uw kunststof etiketten meer attentiewaarde geven met mat- en glanseffecten. Het bedrukken van transparante folie geeft indien bijvoorbeeld toegepast op een glazen pot, de kans om meer van uw product te presenteren. Voor tijdelijke promotionele doeleinden kunnen we uw kunststof etiket voorzien van een uniek nummer.

Constante kwaliteit, lage productiekosten

Onze kunststof etiketten staan voor optimale reproductie in constante kwaliteit, met de meest efficiƫnte productiemethoden en technieken. Bovendien bent u verzekerd van een probleemloze verwerking.

Meer weten?

Benieuwd wat wij voor u en uw product kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met onze salesafdeling.

Neem contact met ons op

Perfect verwerkbaar

Een team van specialisten zorgt ervoor dat u de materialen die wij toepassen (papier, kunststof, inkten en lakken) probleemloos kunt verwerken.

Lees meer over Royal Sens