Onze oplossingen

Royal Sens produceert etiketten en flexibele verpakkingen voor met name de (dier)voedings- en drankenindustrie. In al onze producten bieden wij onze afnemers de zekerheid van maximale continuïteit en voedselveiligheid.

Papieren etiketten

De papieren etiketten van Royal Sens zijn te vinden op allerlei artikelen voor dagelijks gebruik. Op een blik soep of babyvoeding, een fles bier, een flacon schoonmaakmiddel et cetera. Onze offsetdrukpersen kunnen elk papieren etiket maken, eventueel met UV- (ultraviolet) of EB- (electron beam) inkt. Wij leveren de etiketten gebundeld en op rol.

Meer over deze oplossing

Kunststof etiketten

De kunststof etiketten van Royal Sens worden onder meer gebruikt voor frisdranken, conserven in blik en babyvoeding. De frisdrankindustrie werkt over het algemeen met wrap-around etiketten. Maar de kunststofetiketten die wij maken met een combinatie van offset- en flexodruk, kunnen ook de bedrukking van blikverpakkingen vervangen. Wij leveren de kunststof etiketten gebundeld en op rol.

Meer over deze oplossing

Flexibele verpakkingen

Verpakkingen zijn er in alle soorten en maten. Dat geldt zeker voor flexibele verpakkingen. Royal Sens maakt flexibele verpakkingen voor de voedingsindustrie (van kunststof en papier). Denk aan folieverpakkingen voor koekjes of repen (flowpack), sachets of de wikkels voor chocolade. Door gebruik te maken van EB droging op onze Comexipers kan uitstekend met monomaterialen worden gewerkt.

Meer over deze oplossing

Perfect verwerkbaar

Een team van specialisten zorgt ervoor dat u de materialen die wij toepassen (papier, kunststof, inkten en lakken) probleemloos kunt verwerken.

Lees meer over Royal Sens