Cruciaal voor de keten

De verpakking is vaak het minst kostbare onderdeel van elk product, en tegelijk het meest strategische onderdeel. Bij Royal Sens zijn we ons dan ook zeer bewust van onze ketenverantwoordelijkheid. We investeren in kennis van de processen binnen de keten, zodat we bij elk proces de juiste ‘taal’ kunnen kiezen. Daarbij ligt altijd een sterke focus op voedselveiligheid.

Een vertrouwde naam

Royal Sens produceert etiketten sinds 1896. Inmiddels hebben we vier vestigingen in drie landen en zijn we internationaal uitgegroeid tot een vertrouwde naam in de moderne verpakkingsindustrie. Met zo’n 230 medewerkers produceren we jaarlijks bijna 9 miljard wet-glue-etiketten en flexibele verpakkingen. Wij leveren 17.000 actieve SKU’s en verzorgen wij ruim 16.000 orders in tien landen.

Bekijk onze bedrijfsfilm

Voor A-merken én private labels

Royal Sens levert vooral aan de voedings- en drankenindustrie, maar ook aan fabrikanten van huishoudelijke en farmaceutische producten. Tot onze klanten rekenen we nagenoeg alle toonaangevende Europese producenten van A-merken, plus een groot aantal producenten van private labels.

Persoonlijke service

Als klant van Royal Sens bent u verzekerd van persoonlijke service op premiumniveau. Wij denken graag met u mee en gaan geen uitdaging uit de weg. U heeft bij ons een eigen accountmanager als dagelijks aanspreekpunt en wij houden u op de hoogte van elke stap richting eindproduct.

Maak kennis met ons salesteam

Precies wat u wilt

De markt verandert en Royal Sens verandert mee. Wij haken snel in op trends en investeren in nieuwe technieken en de kennis van onze mensen. Met ons moderne machinepark maken wij kwaliteitsproducten die volgens overeengekomen specificaties worden geleverd.

Traceerbaarheid

Alle orderdetails worden continu vastgelegd in een geavanceerd registratiesysteem. Zo kunnen we u snel inzicht geven in de status van uw order en eventuele problemen snel traceren. Dat laatste maakt ons tot een zeer gewaardeerd partner voor producenten van bijvoorbeeld babyvoeding of medicijnen. Alle communicatie tussen u en ons wordt vastgelegd en is voor u in te zien via een online platform.

Zichtbare zekerheid

Wij werken volgens de strengste normen voor kwaliteit, hygiëne, arbeidsomstandigheden en veiligheid. Als zichtbaar bewijs hebben we diverse certificaten van onafhankelijke instanties die ons jaarlijks toetsen.

Bekijk onze certificaten