Enschede

Ben je op zoek naar een veelzijdige administratieve functie (32 uur)? Lees dan snel verder!

De organisatie

 Royal Sens B.V., is sinds de oprichting in 1896 uitgegroeid tot een toonaangevende producent van etiketten met een sterke positie op de Europese markt. Met ongeveer 360 medewerkers bedient Royal Sens vanuit productielocaties in Rotterdam en Enschede en kantoren in Duitsland en Engeland, bekende nationale en internationale A-merken en private labels van food- en non-food-producten. En daar zijn ze trots op!

Royal Sens heeft aandacht voor kwaliteit en een sterke klantfocus. De ambitie voor de komende jaren is om verder te groeien en aan de absolute top in Europa te staan als labelproducent. Het doel is maximale klanttevredenheid, optimale klantbinding en het creëren van de beste werkplek voor medewerkers; een omgeving waar mensen kunnen groeien en bloeien in hun vakmanschap en leiderschap.

De functie

Als Administratieve medewerker (32 uur) bij Royal Sens ben je de ondersteunende partner voor de afdelingen Sales en Bedrijfsvoering. Je zorgt voor een vriendelijke, warme en gastvrije ontvangst van bezoekers, medewerkers en leveranciers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor diverse administratieve taken zoals het bijhouden van het archief, registreren van bestelbonnen en opstellen van productie overzichten.

Wat verwachten we van je?

Bij Royal Sens hechten we waarde aan een collegiale werkomgeving en zorgen we voor een uitgebreid inwerkprogramma. Als multitasker ben jij in staat om als een spin in het web diverse activiteiten soepel te laat verlopen. Je hebt goede computervaardigheden in MS Office pakketten (Outlook/Word/Excel) en werkt zorgvuldig. Daarnaast ben je beschikbaar van maandag t/m vrijdag.

Wat bieden wij?

  • Mogelijkheid tot behalen van werkrelevante certificaten
  • Een passend salaris volgens de cao van Grafimedia
  • Een reiskostenvergoeding
  • Goede pensioenregeling
  • Vakantiegeld 8%
  • Collectiviteitsverzekering
  • Fietsplan  

Interesse?

Ben jij de administratieve medewerker die wij zoeken? Reageer dan op deze vacature door je motivatie op te schrijven en samen met je CV op te sturen via onze sollicitatieportal. Je komt hier terecht via onderstaande link!

Het bekijken van de sociale media van de kandidaten is onderdeel van de selectieprocedure. Alle ontvangen gegevens worden conform ons privacy-beleid na de procedure zorgvuldig vernietigd.

Medewerkers aan het woord

"Enkele collega’s uit mijn ploeg zijn echt vrienden van mij geworden."
- Mike Buitendijk (Drukker)

Lees meer