Certificaten

Bij Royal Sens werken we volgens zeer strenge normen met betrekking tot kwaliteit, hygiëne, arbeidsomstandigheden, veiligheid en duurzaamheid. Onze inspanningen op deze gebieden worden onderstreept door certificaten van onafhankelijke certificeringsinstanties die ons elk jaar opnieuw toetsen.

ISO 9001:2015

Met betrekking tot kwaliteitsmanagement volgt Royal Sens de strengste internationale eisen. Naast de normen die de wet- en regelgeving ons oplegt, voldoen we aan alles wat onze klanten op dit gebied van ons verlangen.

BRCGS Packaging Materials

Het BRC Global Standard for Packaging Materials-certificaat garandeert dat voedselproducenten over de hele wereld de producten van Royal Sens veilig kunnen gebruiken. De toekennende instantie BRCGS heeft ons zelfs de AA-status toegekend. Bovendien voldoen alle productielocaties van Royal Sens aan de eisen van het GFSI (Global Food Safety Initiative).

FSC®

Het FSC®-keurmerk laat zien dat Royal Sens maatschappelijk verantwoord ondernemen serieus neemt. Waar mogelijk proberen wij onze klanten te bewegen voor hun etiketten FSC®-gecertificeerd papier te gebruiken. Op dit moment drukken we al ruim 90% van de papieren etiketten op papier dat voortkomt uit ecologisch verantwoord bosbeheer. Ook onze papierleveranciers zijn in het bezit van het FSC®-keurmerk.

DPG

Als houder van het DPG-certificaat van het Deutsche Pfandsystem GmbH mag Royal Sens etiketten produceren voor het Duitse statiegeldsysteem. In Duitsland wordt een etiket met statiegeldlogo behandeld als waardepapier. Daarom zijn de normen voor onder meer inkt- en papiergebruik er extra streng.

Sedex

Als Sedex-geregistreerd bedrijf is Royal Sens onderdeel van een transparante toeleveringsketen binnen de voedselindustrie. Vanuit ethische overwegingen zetten wij ons samen in voor verantwoord inkopen en optimale arbeidsomstandigheden in de keten.

EcoVadis

EcoVadis, het samenwerkingsplatform voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, heeft aan Royal Sens een ‘Silver Status’ toegekend. De samenwerking met EcoVadis helpt ons in de pas te blijven lopen met de nieuwste standaarden op het gebied van ecologisch en sociaal ondernemen.