AA+ BRC-rating voor locatie Enschede

Trots delen wij het nieuws dat we ook in 2023 kunnen melden dat onze productielocatie in Enschede de hoogst mogelijke BRC-rating AA+ heeft behaald na een onaangekondigde audit ter plaatse. De “BRC Standard for Packaging Materials” is specifiek gericht op de productie van verpakkingen voor zowel levensmiddelen als non-foodproducten.

Dit behaalde certificaat onderstreept onze onverminderde toewijding aan het leveren van hoogwaardige verpakkingsoplossingen die voldoen aan de strengste normen op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit. We zijn niet alleen trots op het feit dat we aan de verwachtingen van onze klanten voldoen, maar ook aan de internationale normen die gelden in onze branche.

Sander Koster, onze algemeen directeur, benadrukt het belang van deze hoge standaard voor Royal Sens:
“Dit succes bewijst ons voortdurende streven naar excellentie in al onze activiteiten, en we zijn vastbesloten om deze normen te handhaven terwijl we onze klanten blijven voorzien van de hoogste kwaliteit verpakkingen en materialen. We zijn enorm trots op dit resultaat, dat zonder de grote inzet van al onze medewerkers niet mogelijk zou zijn geweest.”

U kunt ons meest recente certificaat voor Enschede hier bekijken. Voor de locatie Rotterdam wachten we nog op de audit van 2023, maar het certificaat voor de huidige lopende periode is hier te raadplegen. We houden u graag op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

Sander Koster volgt Jan Geitenbeek op als algemeen directeur Royal Sens

Lees verder

125-jarig bestaan gevierd met nieuwe drukpers

Lees verder