Meer klaslokalen voor Ivoorkust

Bij Royal Sens hebben we al sinds jaar en dag een sterk ontwikkeld gevoel van maatschappelijke betrokkenheid. Niet voor niets steunen we diverse goede doelen die we een warm hart toedragen. Het meest recente voorbeeld is Plastic Bricks van Unicef. Een project met als motto: ‘Plastic afval: bouwstenen voor de toekomst’.

Twee vliegen in één klap

Plastic Bricks focust op een schrijnend tweevoudig probleem in Ivoorkust. Daar gaan 1,6 miljoen kinderen en jongeren niet naar school. Tegelijkertijd heeft het Afrikaanse land te kampen met enorme hoeveelheden plastic afval die nauwelijks worden gerecycled. In het kader van Plastic Bricks worden moeders en jongeren nu getraind in het verzamelen en verwerken van dit plastic afval, waarna ze het voor een goede prijs kunnen verkopen aan de recyclingfabriek van Unicef. De fabriek maakt er vervolgens letterlijk plastic bouwstenen van voor de bouw van nieuwe klaslokalen. Twee vliegen in één klap dus: een schonere leefomgeving en meer kinderen die naar school kunnen!

Passend bij de business

Wat onze deelname aan Plastic Bricks extra mooi maakt, is dat het zo goed past bij de business van Royal Sens. Plastic Bricks gaat vooral over het recyclen van plastic flessen; een product waar wij als etikettenfabrikant rechtstreeks bij betrokken zijn. Voor ons is dit dus een heel passende manier om onze verantwoordelijkheid te nemen. We zijn er dan ook trots op onderdeel te zijn van dit bijzondere project.

Tipografic is joining forces with Royal Sens

Lees verder

AA+ en A+ BRC-rating voor productielocaties

Lees verder

Sander Koster volgt Jan Geitenbeek op als algemeen directeur Royal Sens

Lees verder