Royal Sens breidt uit met de Comexi CI8

Royal Sens investeert in haar toekomst met de aankoop van de Comexi CI8 offset rotatie drukpers. De Comexi drukpers is een 7 kleuren drukpers met lakwerk, speciaal ontwikkeld voor het inzetten van het Equinox multi-colour systeem. Een primeur in Nederland waarmee twee ambities van ons bedrijf werkelijkheid worden gemaakt.

Nieuwe verpakkings-mogelijkheden

Enerzijds stelt de Centrale Impressie (CI) van de Comexi CI8, ons in staat een breder scala aan mogelijkheden van producten aan onze klanten aan te bieden. Het grote voordeel van CI, waarbij alle drukwerken rondom één tegendruk cilinder zijn geplaatst, is dat de trekkrachten op de folie tijdens het drukken veel lager zijn. Hierdoor is het ook mogelijk om, naast de bestaande producten, ook flexibelere folies als PE, OPP en dergelijke te bedrukken welke veel in verpakkingen gebruikt worden.

Daar komt bovenop dat de Comexi met haar innovatieve Electron Beam (EB) droging ervoor zorgt dat al haar drukwerk met Low-Migration EB inkten wordt gedrukt. Deze inkten migreren dus niet naar levensmiddelen en zijn ook nog eens minder belastend voor het milieu! Met de EB-droging wordt tot slot ook de inkthechting op het bedrukte materiaal sterk verbeterd.

Stevige uitbreiding capaciteit

Daarnaast verdubbelen we de capaciteit voor rotatiedruk met komst van de Comexi CI8. De maximale drukbreedte wordt met 40% vergroot en met de uitrusting van automatische rolwissel systemen voor zowel onbedrukte als bedrukte rollen, hoeft de drukpers niet meer tussentijds gestopt te worden.

De blik vooruit

Met de komst van Comexi’s CI8 offset rotatiepers laten wij zien vol vertrouwen en met durf naar de toekomst te kijken. Naast ons etikettenspecialisme zien wij een uitbreiding naar nieuwe verpakkingsmarkten. Als u wilt weten wat dat betekent voor uw mogelijkheden als bestaande of nieuwe klant voor ons bedrijf, kunt u altijd contact met ons opnemen. Dan informeren wij u graag verder.

Tipografic is joining forces with Royal Sens

Lees verder

AA+ en A+ BRC-rating voor productielocaties

Lees verder

Sander Koster volgt Jan Geitenbeek op als algemeen directeur Royal Sens

Lees verder